Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Nový produkt
Set francouzské mořské soli a bio černého pepře v dárkové krabičce od dánské značky Nicolas Vahé v krésné minimalickém stylu se hodí jako dárek pro všechny milovníky dobrého jídla.
Výška mlýnku je 13,5 cm.
104980719S
Upozornění: poslední kusy skladem!
Barva | Bílá |
Místnost | Do kuchyně a jídelny |
Materiál | Sklo |
Vzor | Písmena |
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře harmonizuje také se všemi druhy sušeného ovoce. Báječným pokrmem, ve kterém vynikne, je sladký pokrm kuskus se sušeným ovocem, jablky, skořicí a citronovou šťávou nebo babiččiny...
Perníkové koření jednoduše patří k Vánocům, pokud narazíte na perníčky, toto koření nikdy nebude daleko. Teplé tóny skořice a hřebíčku dochutí také koláče, ovocné chlebíky, zimní sorbety a sušenky z křehkého těsta. TIP: Pokud nevíte, kolik byste jej měli použít do těsta, platí následující základní pravidlo: 5 až 8 gramů perníkového koření na 1 kg mouky....
Tenhle oblíbený druh zeleného čaje ovoněný květy jasmínu vám pomůže vždy, když potřebujete šlápnout na plyn. Zelený čaj se smíchá s čerstvě sklizenými květy jasmínu. Směs se pak promíchá, čímž přijme zelený čaj květinové aroma jasmínových kvítků, které se pak odstraní. Tato kombinace vytváří příjemnou vůni a nasládlou chuť, která dokáže neutralizovat...
Udělejte z velblouda komára! Napijte se této jemné bylinné směsi a uvidíte, že se každá trampota rázem promění v pouhou maličkost. Meduňka a levandule vám můžou pomoci relaxovat a vychutnat si chvilku pro sebe. Složení je inspirováno recepturou sv. Hildegardy z Bingenu. 18 nálevových sáčků a 1 g Složení: meduňka bio, levandule bio, šalvěj bio, fenykl bio.
Kdo miluje středomořskou chuť, měl by mít italské koření doma. Tato směs sjednocuje italská základní koření a skvěle se hodí k těstovinám, na pizzu, lasagne a na rizoto. Kdo má naspěch, může orestovat pár cherry rajčat v olivovém oleji, přidat italské koření, zamíchat těstoviny, na to sýr a je hotovo! Kde najde využití: rajčata, pikantní štrúdl, pizza,...
Tento lahodný konfit s fíkem a ořechem od Nicolase Vahé se perfektně hodí na sýrový stůl. Konfit je podobný marmeládě, ale je vyroben z méně cukru a více ovoce. Kombinace chutné a sladké chuti vytváří dobrý protiklad sýru. Vyzkoušejte tento konfit spolu s dobrou nivou, kozím sýrem nebo jiným druhem silného sýra. Po otevření: 3 týdny a skladujte na...
Tato lahodná hořčice od Nicolase Vahé je vyráběna podle původních receptů s použitím medu. Je ideální k jehněčímu, vepřovému a klobásám. Zkuste ji smíchat s cukrem a použít to jako lahodnou polevu na šunku. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců a uložte na chladném místě. Složení: Voda, hořčičná semínka, ocet, sůl, akátový med, aroma.
Užijte si klasickou pepřovou směs od Nicolase Vahé s pěti různými druhy pepře: bílým, červeným, zeleným, růžovým a černým pepřem. Tato pepřová směs je nezbytnou součástí každé domácnosti, zvláště v kombinaci s oblíbenou francouzskou mořskou solí od Nicolase Vahé. Sůl je dodávána s keramickým mlýnkem, který vám dává jemně mleté ??koření. Tím se uvolní...
Občas je potřeba se na chvilku zastavit a dát se do pohody po celodenním shonu. Hoďte se do pohody s naším Pohodářem! Jde o bylinnou čajovou specialitu výhradně z českých bylinek, podobně jako porcovaný čaj Dobrá nálada. Všechny bylinky pro Pohodáře byly vypěstovány v rámci projektu Veselá biofarma ve Velkých Hostěrádkách na jižní Moravě a na českých...
Bruschetta s artičoky a rajčaty z rukou dánského šéfkuchaře Nicolase Vahé má svěží a kořeněnou chuť a úžasná je namazaná na krajíci chleba nebo jako přísada do těstovin. Složení: 42% artyčoky, slunečnicový olej, 17% sušená rajčata, voda, extra panenský olivový olej, česnek, bazalka, petržel, sůl, jablečný ocet, koření. Po otevření spotřebujte do 1 týdne a...
Salsa s červenou paprikou a chorizem z rukou dánského šéfkuchaře Nicolase Vahé je krémová a lahodná omáčka, kterou můžete namazat na tortilu, na křupavé pečivo nebo zeleninu. 58% červené papriky, cibule, stažená rajčata (rajčata, rajčatová šťáva, regulátor kyselosti (kyselina citrónová)), 4,4% klobása chorizo ??(vepřové maso, sůl, chilli, koření),...
Další novinka z rukou dánského šéfkuchaře Nicolase Vahé je keramický mlýnek s mořskou solí - Červené víno a bobkové listy. Vítězná kombinace, která zdokonalí vaše pokrmy. Směs mořské soli natřete na hovězí maso a použijte k dochucení ryb, zvěřiny a těstovin. Barva dělá ze soli skvělý finišer. Složení: mořská sůl 87 %, kukuřičný škrob, červené víno 4 %,...
Uvařte chutné a snadné penne arrabiata s tímto pestem od dánské značky Nicolas Vahé. Výborná chuť chilli se skvěle doplňuje se sladkostí rajčat v tomto pestu arrabiata. Pokud hledáte svačinu nebo předkrm, použijte pesto na křupavou bagetu, domácí chleba nebo jako dip na talíř tapas. Složení: olivový olej, rajčatový protlak (24 %), sušená rajčata (20 %),...
Směs černého pepře a citronové kůry z rukou dánského šefkuchaře Nicolase Vahé se skvěle hodí na kuřecí nebo vepřové maso, ale i na různé domácí saláty. Složení: 70% drceného černého pepře z Vietnamu a Brazílie, 30% citronové kůry.
Lahodný tvaroh z rukou dánské značky Nicolase Vahé s příchutí pistácií se skvěle hodí na palačinky jako klasická marmeláda, do jogurtu, na zmrzlinu nebo na koláč. Složení : Třtinový cukr, voda, koncentrované máslo (mléko), pasterizované vejce, pasterizovaný vaječný žloutek v prášku, pistáciová pasta 3,5%.
Chutná tapenáda s černými olivami, bazalkou a sušenými rajčaty z rukou dánského šéfkuchaře Nicolase Vahé bude skvělá na domácím chlebu nebo křupavé bagetě nebo ji můžete použít třeba na grilované ryby. Složení: 77% černé olivy, extra panenský olivový olej, 4% sušená rajčata, kapary, česnek, hořčice (voda, hořčičná semínka, ocet, sůl), koncentrovaná...
Krémová majonéza z černých lanýžů z rukou dánského šéfkuchaře Nicolase Vahé je dokonalou harmonií chutí. Zemité lanýžové podtóny se snoubí s chutí hořčice, octu, špetkou cukru a pepře. Můžete ji použít do sendvičů, burgerů, jako dip k hranolkám nebo zelenice. Složení: rostlinný olej (řepkový a slunečnicový olej) 75%, vaječný žloutek 7,6%, voda, ocet,...
Lilek a červená paprika spolu tvoří dokonalou chuť v této bruschettě od dánského šéfkuchaře Nicolase Vahé. Skvěle se hodí na krajíc křupavého chleba nebo bagety. Můžete ji použít jako dip ke grilování, na těstoviny nebo do zapečených sedvičů a panini. Pozvěte přátelé na piknik a touto bruschettou zazáříte jako opravdová kuchařská hvězda. Složení: smažený...
Dodejte svým pokrmům tu správnou chuť s touto směsí mořské soli od Nicolase Vahé. Sušený česnek a červená chilli paprička spolu dokonale ladí a skvěle se hodí do asijských nebo mexickách jídel. Složení: sůl 98%, červená chilli paprička, česnek
Odhání upíry a chutná gurmánům! Kdo se mu vyhýbá kvůli strachu ze zápachu z úst, ten o dost přichází. Mnohými milován a jinými nenáviděn dává česnek pokrmům jejich charakter. Jeho intenzivní, ostré aroma se při vaření nebo pečení rychle změní a chutná podstatně sladčeji a jemněji než syrová varianta. Česnek je zvláště oblíbený ve střední a jižní Evropě,...
Chutney s kokosem a mangem od Nicolase Vahé s úžasnou a intenzivní chutí, která je zároveň pálivá i sladká. Chutney je ideální pro pokrmy z vepřového masa, rýže a měkkýšů. Po otevření spotřebujte do 1 týdne a uložte na chladném místě. Složení: 42% mango, jablko, cibule, 9% kokosové mléko (93% kokosové mléko a kokosové strouhané, cukr, kasinát sodný...
Vychutnejte si své těstoviny s tímto bohatým a chutným veganským pestem od Nicolase Vahé. Vyrobeno je z mozzarisely na rýžové bázi, zachovává si krémovou texturu, kterou od pesta očekáváte. V neposlední řadě díky olivovému oleji a bohaté směsi piniových oříšků a kešu. Ať už jste vegan, jíte bez mléčných výrobků nebo prostě chcete vyzkoušet něco nového,...
Potřebujete sirup s nádechem exotické chuti? Pak pro vás Nicolas Vahé vytvořil perfektní kombinaci. Sladký ovocný sirup obsahuje nádech manga. Sirup použijte o víkendu na snídani nebo při podávání dezertů pro vaše hosty. Tento lahodný sirup je ideální pro palačinky v neděli ráno nebo pro ovocný salát v sobotu večer. Slibujeme vám - tento vkusný sirup bude...
Chai-polibek orientu je nejlepší topping, který si umíte na mléčné pěně a dezertech představit. Jemná směs skořice, kardamomu a zázvoru propůjčuje sladkým pokrmům orientální nádech a stanou se neskutečným chuťovým zážitkem. Ali Baba, Sindibád nebo Aladin – tato směs květů a koření s cukrem vás zavede do daleké krajiny snů – Kouzlo tisíc a jedné noci. Kde...
Tento chai nese chuť černého čaje, kardamomu, zázvoru, skořice, hřebíčku, fenyklu a badyánu. Nechte se pozvat na šálek velké dávky relaxu. Pro dokonalý exotický chuťový zážitek můžete dochutit mlékem (i jeho rostlinnou alternativou), medem, cukrem nebo jiným sladidlem. Je vynikající i sám o sobě. 18 nálevových sáčků a 1,8 g Složení: černý čaj Assam bio,...
Kdo jiný vás v chladném období podpoří v boji proti zákeřným potvůrkám lépe než neporazitelné duo jitrocele a smrkového jehličí? Dopřejte si šálek uvolnění. 18 nálevových sáčků a 1,3 g Návod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 5-10 min. luhovat.
Vychutnejte si osvěžující šálek zeleného zimního čaje, kde se hruška a zázvor spojí v harmonickém chuťovém zážitku. Sypaný čaj švédské značky ERNST ve stylové, zelené, plechové dózičce. Rozměry: 8,5 x 8,5 x 15 cm
Vánoční zelený čaj kombinuje chutě skořice, jablka, kardamomu a hřebíčku pro lahodný a pikantní chuťový zážitek. Sypaný čaj švédské značky ERNST ve stylové, červené, plechové dózičce. Rozměry: 8,5 x 8,5 x 15 cm
Tajemné cinkání zní tmou,Mikuláš jde k dětem s nadílkou.Ví, kdo úmysly dobré má,a už zdáli se na něj usmívá.Přivítejte ho zkrajehrnkem hřejivého čaje! Chcete se na chvíli proměnit ve štědrého Mikuláše? Naskenujte QR kód na čajové krabičce mobilním telefonem a vyfoťte se s mikulášským filtrem. 18 nálevových sáčků a 2,8 g Složení: Jablko bio, Ibišek bio,...
Vykouzlete si atmosféru vánočních trhů v teple domova. S horkým svařákem v ruce se na svátky čeká mnohem lépe! Provoní celý dům a skvěle zjemní i šálek vánočního punče. Tip: Přidejte kousky pomeranče nebo rozinky. 18 nálevových sáčků a 1,8 g Návod k přípravě: čajový sáček přelejte vínem o teplotě 70–80 °C (250 ml) a nechte 5–10 min. luhovat.