Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Nový produkt
70% CACAO 100% LÁSKY to je čokoláda Květy a pomeranče. Je plná života. Šťavnaté kakaové boby zkombinované se svěžím pomerančovým esenciálním olejem z ní totiž dělají životabudič. Doplněná je posypem jedlých sušených květů bylin, které nedodávají jen vizuální zážitek, ale i lahodnou chuť. Tato čokoláda je zkrátka rozkvetlá jako jaro samo.
Jaro je oslavou života, příroda se probouzí po zimním spánku a vše znovu ožívá. Receptura této čokolády vznikla právě na jaře, její svěží chuť a složení symbolizuje znovuzrození přírody. Na první kousnutí ucítíte sílu kakaových bobů a energii divokého pomeranče. Ty doplňuje vůně a ochranné účinky lučních květů, které ji zdobí.
Čokoláda Květy a pomeranče získala v roce 2018 a 2022 medaili v prestižní čokoládové soutěži International Chocolate Awards, kde soutěží bean to bar čokoládovny z celé Evropy, Afriky a Blízkého východu. Tato pomerančová láska si letos odvezla vítěznou hvězdu ve světové soutěži Great Taste Awards.
Jemně praženo, mleto žulovými kameny, temperováno, s láskou baleno.
Složení: bio kakaové boby, bio sušená třtinová šťáva, výtažek z divokých pomerančů, sušené květy bylin.
Váha: 45 g
KP
Barva | Oranžová |
Když venku řádí ledový vítr a doma se rozehřívá krb, pak je ten pravý čas na pečené jablíčko. Díky nasládlé vůni horkých jablek, skořice a hřebíčku se vám hned začnou sbíhat sliny. S touto čajovou směsí si chuť pečených jablek můžete vychutnat kdykoliv. 45 g
Francouzský šéfkuchař Nicolas Vahé si před sedmi lety splnil svůj velký sen. Založil vlastní značku kulinářských specialit, které vynikají skvělou chutí a krásným balením. Prvotřídní 100% extra virgin olivový olej v designové keramické lahvi. Objem: 500 ml
Pociťte svěžest rozkvetlé louky ve vybrané směsi devíti voňavých bylin. Bylinná chuť s jemnými květinovými tóny vám vlije novou sílu do žil! Zachutná vám především s lehkými tvarohovými dezerty a zeleninovými saláty. U citlivých osob může způsobit fotosenzibilizaci. SLOŽENÍ pohanka nať bio, mateřídouška citronová bio, jitrocel bio, hrušky bio, maceška...
Díky vyvážené kombinaci kopřivy dvoudomé, květu černého bezu, citronové trávy, zeleného ovsa, maté, kontryhele, okvětních plátků růže, slunečnice a zázvoru je tento bylinný čaj velmi osvěžující. Je ideálním doprovodem v čase očistných kúr a půstu. Květy růže jsou nejen krásné, ale jejich nádherná vůně vám rázem pozvedne náladu. Co může být lepšího, než...
Pro stromy nevidíte les? Tak to je čas na malou pauzu! V tomto čaji se snoubí vybrané lesní bylinky. Zastavte spěch a zhluboka se nadechněte. Návod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 7-10 min. luhovat. 18 nálevových sáčků
Řekněte „Děkuji“ trochu jinak a využijte k tomu každou příležitost, která se vám nabízí. S tímto bylinným čajem získá každé poděkování ten správný ráz. Na tohle slovíčko nikdy není pozdě a nezapomeňte, že někdy jsou v životě situace, za které můžeme děkovat pořád. Složení: ostružina list bio, citronová mateřídouška bio, meduňka bio, lípa květ bio, růže...
Pro všechny milovníky skořice, kteří si v chladných podzimních dnech rádi udělají domácí pohodu a vychutnají si tento sladký zázrak. Složení: kokosové vločky bio, citronová tráva bio, ostružiník bio, skořice Cassia bio(17%), skořice Cejlon bio(15%), citronová kůra bio. Návod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte...
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře harmonizuje také se všemi druhy sušeného ovoce. Báječným pokrmem, ve kterém vynikne, je sladký pokrm kuskus se sušeným ovocem, jablky, skořicí a citronovou šťávou nebo babiččiny...
Perníkové koření jednoduše patří k Vánocům, pokud narazíte na perníčky, toto koření nikdy nebude daleko. Teplé tóny skořice a hřebíčku dochutí také koláče, ovocné chlebíky, zimní sorbety a sušenky z křehkého těsta. TIP: Pokud nevíte, kolik byste jej měli použít do těsta, platí následující základní pravidlo: 5 až 8 gramů perníkového koření na 1 kg mouky....
Tenhle oblíbený druh zeleného čaje ovoněný květy jasmínu vám pomůže vždy, když potřebujete šlápnout na plyn. Zelený čaj se smíchá s čerstvě sklizenými květy jasmínu. Směs se pak promíchá, čímž přijme zelený čaj květinové aroma jasmínových kvítků, které se pak odstraní. Tato kombinace vytváří příjemnou vůni a nasládlou chuť, která dokáže neutralizovat...
Chcete se do toho ponořit naplno? Díky této vyvážené směsi rozvíříte stojaté vody a hbitě proplujete náročným dnem. Svezte se na vlně elánu! Složení je inspirováno recepturou sv. Hildegardy z Bingenu. 18 nálevových sáčků a 1,3 g Složení: Yzop bio, máta kadeřavá bio, fenykl bio, šípek oplodí bio, heřmánek bio.
Udělejte z velblouda komára! Napijte se této jemné bylinné směsi a uvidíte, že se každá trampota rázem promění v pouhou maličkost. Meduňka a levandule vám můžou pomoci relaxovat a vychutnat si chvilku pro sebe. Složení je inspirováno recepturou sv. Hildegardy z Bingenu. 18 nálevových sáčků a 1 g Složení: meduňka bio, levandule bio, šalvěj bio, fenykl bio.
Kdo miluje středomořskou chuť, měl by mít italské koření doma. Tato směs sjednocuje italská základní koření a skvěle se hodí k těstovinám, na pizzu, lasagne a na rizoto. Kdo má naspěch, může orestovat pár cherry rajčat v olivovém oleji, přidat italské koření, zamíchat těstoviny, na to sýr a je hotovo! Kde najde využití: rajčata, pikantní štrúdl, pizza,...
Některé maličkosti nejsou samozřejmostí a mnohdy jsou velkým štěstím. Tato bylinná směs s meduňkou, osvěžující mátou, slézem a slunečně zbarveným měsíčkem je uvolňující, posilující, a třeba vám přinese štěstí. Skvělá jako čaj k snídani, ale také v doprovodu listové zeleniny jako je mangold, česnek medvědí a špenát. 18 nálevových sáčků a 1,5 g Složení:...
Občas je potřeba se na chvilku zastavit a dát se do pohody po celodenním shonu. Hoďte se do pohody s naším Pohodářem! Jde o bylinnou čajovou specialitu výhradně z českých bylinek, podobně jako porcovaný čaj Dobrá nálada. Všechny bylinky pro Pohodáře byly vypěstovány v rámci projektu Veselá biofarma ve Velkých Hostěrádkách na jižní Moravě a na českých...
Další novinka z rukou dánského šéfkuchaře Nicolase Vahé je keramický mlýnek s mořskou solí - Červené víno a bobkové listy. Vítězná kombinace, která zdokonalí vaše pokrmy. Směs mořské soli natřete na hovězí maso a použijte k dochucení ryb, zvěřiny a těstovin. Barva dělá ze soli skvělý finišer. Složení: mořská sůl 87 %, kukuřičný škrob, červené víno 4 %,...
Dodejte svým pokrmům tu správnou chuť s touto směsí mořské soli od Nicolase Vahé. Sušený česnek a červená chilli paprička spolu dokonale ladí a skvěle se hodí do asijských nebo mexickách jídel. Složení: sůl 98%, červená chilli paprička, česnek
Odhání upíry a chutná gurmánům! Kdo se mu vyhýbá kvůli strachu ze zápachu z úst, ten o dost přichází. Mnohými milován a jinými nenáviděn dává česnek pokrmům jejich charakter. Jeho intenzivní, ostré aroma se při vaření nebo pečení rychle změní a chutná podstatně sladčeji a jemněji než syrová varianta. Česnek je zvláště oblíbený ve střední a jižní Evropě,...
Chai-polibek orientu je nejlepší topping, který si umíte na mléčné pěně a dezertech představit. Jemná směs skořice, kardamomu a zázvoru propůjčuje sladkým pokrmům orientální nádech a stanou se neskutečným chuťovým zážitkem. Ali Baba, Sindibád nebo Aladin – tato směs květů a koření s cukrem vás zavede do daleké krajiny snů – Kouzlo tisíc a jedné noci. Kde...
Tento chai nese chuť černého čaje, kardamomu, zázvoru, skořice, hřebíčku, fenyklu a badyánu. Nechte se pozvat na šálek velké dávky relaxu. Pro dokonalý exotický chuťový zážitek můžete dochutit mlékem (i jeho rostlinnou alternativou), medem, cukrem nebo jiným sladidlem. Je vynikající i sám o sobě. 18 nálevových sáčků a 1,8 g Složení: černý čaj Assam bio,...
Kdo jiný vás v chladném období podpoří v boji proti zákeřným potvůrkám lépe než neporazitelné duo jitrocele a smrkového jehličí? Dopřejte si šálek uvolnění. 18 nálevových sáčků a 1,3 g Návod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 5-10 min. luhovat.
Tropický dezert plný svěžích chutí a poctivých ingrediencí - plátky sladkého sušeného manga tradiční thajské odrůdy Kaew Kamin v křupavé krustě naší čokolády. Taky jste měli jako malí rádi kočičí jazýčky? Máme pro vás něco ještě lepšího! Tohle zobání přináší stejnou radost z křupavé čokolády, navíc ale s tropickým překvapením uvnitř. V naší 63% čokoládě...
Vychutnejte si osvěžující šálek zeleného zimního čaje, kde se hruška a zázvor spojí v harmonickém chuťovém zážitku. Sypaný čaj švédské značky ERNST ve stylové, zelené, plechové dózičce. Rozměry: 8,5 x 8,5 x 15 cm
Vánoční zelený čaj kombinuje chutě skořice, jablka, kardamomu a hřebíčku pro lahodný a pikantní chuťový zážitek. Sypaný čaj švédské značky ERNST ve stylové, červené, plechové dózičce. Rozměry: 8,5 x 8,5 x 15 cm
Tajemné cinkání zní tmou,Mikuláš jde k dětem s nadílkou.Ví, kdo úmysly dobré má,a už zdáli se na něj usmívá.Přivítejte ho zkrajehrnkem hřejivého čaje! Chcete se na chvíli proměnit ve štědrého Mikuláše? Naskenujte QR kód na čajové krabičce mobilním telefonem a vyfoťte se s mikulášským filtrem. 18 nálevových sáčků a 2,8 g Složení: Jablko bio, Ibišek bio,...
Vykouzlete si atmosféru vánočních trhů v teple domova. S horkým svařákem v ruce se na svátky čeká mnohem lépe! Provoní celý dům a skvěle zjemní i šálek vánočního punče. Tip: Přidejte kousky pomeranče nebo rozinky. 18 nálevových sáčků a 1,8 g Návod k přípravě: čajový sáček přelejte vínem o teplotě 70–80 °C (250 ml) a nechte 5–10 min. luhovat.
Když někdy chceme něco rychle, a také aby to dobře chutnalo – šálek kávy Vídeňské pokušení je v okamžiku připraven. Jednoduše zalít 1-2 čajové lžičky instantního granulátu horkou, ale ne vroucí vodou, a rychlý Vídeňský kávový požitek je hotov. Složení: 100% káva arabica bio (jemná směs z nejlepších zrn kávy Arabica)
Šálek této bylinné směsi bude báječným zakončením dne, obzvlášť pokud byl opravdu rušný. Něžné spojení aromatických bylinek vás jemně vrátí zpět na zem. 18 nálevových sáčků a 1,3 g Návod k přípravě: čajový sáček (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 5-10 min. luhovat.
Vanilka je získávána fermentací tobolek vanilkové orchideje. Přesvědčí každého svým smetanově sladkým aroma s jemně květinovými tóny. Co by to byl za vanilkový puding, mléčnou rýži nebo tvarohový krém bez vanilky? Vanilka je v našich končinách používána téměř výhradně do sladkých jídel. Zkuste s ní dochutit i slané a ostré pokrmy. Kuře, mexické fazole...