Obchod VeryBerry využívá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.

Kožešina z tibetské ovce hnědá

Nový produkt

Dopřejte svému interiéru doplněk, který mu dodá na luxusu a eleganci!

Mezi takové doplňky rozhodně patří i kožešiny, jež jsou oblíbené zejména v severských domácnostech. Tato hebounká kůže z tibetské ovce dodá vašemu domovu originální hřejivý prvek a bude jeho skvostnou ozdobou.

Kožešina hnědé barvy s kudrnatou texturou bude vypadat skvěle jako sedák na dřevěné lavici, jako měkká předložka u postele či sedačky nebo jen tak přehozená přes křeslo a gauč.

Každá kožešina je jedinečná, tudíž se od sebe mohou jednotlivé kusy barevně i velikostně lišit. Doporučeno pouze suché čištění.


Rozměry: cca 50 x 90 cm.

6490-14

Barva Hnědá
Místnost Do dětského pokoje
Materiál Textil

související produkty

  • Dopřejte svému interiéru doplněk, který mu dodá na luxusu a eleganci! Mezi takové doplňky rozhodně patří i kožešiny, jež jsou oblíbené zejména v severských domácnostech. Tato hebounká kůže z tibetské ovce dodá vašemu domovu originální hřejivý prvek a bude jeho skvostnou ozdobou. Hebká ovčí kůže v hnědé barvě s ombré efektem je jeden z nejstylovějších...

    4 859 Kč Skladem